Green Humor

A zöld életérzés népszerűsítése azok felé, akiknek szívükhöz a humorérzékükön keresztül vezet az út.

Címkék

Friss topikok

2011.03.09. 17:26 GFlyG

Csajok a Földért - avagy a melltartó ami fenntartható

Milyen lehetőségai vannak egy mai lánynak, ha tenni akar a földgolyóért?

Először is nem hord melltartót, mert ugye a globális felmelegedés miatt úgyis csak egy felesleges réteg. Gondoljunk csak arra a régi fotóra, ami az alsóneműk evolúciójával ábrázolja a felmelegedést.

Ha mégis hord melltartót a Föld lánya, még mindig visszaviheti az Intimissimibe, ahol újrahasznosítják és épület-zajszigetelést készítenek belőle. Milyen nemes cél nem?! Akinek nincs szíve bezúzatni eme ruhaipari költeményeket, elviheti Új-Zélandra, a világ másik felén ugyanis turisták ezreit vonzza az a kerítés, melyet melltartókkal aggattak teli (ismeretlen okoból). Ma már több ezer melltartó csüng a kerítésen ami mára ebben a formájában akár zajvédő falként is funkcionálhatna, ha nem a semmi közepén lenne.


forrás: http://blogs.nationalgeographic.com

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://greenhumor.blog.hu/api/trackback/id/tr752725447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása